ΦΥΛΑΧΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας,

στο κατάστημα , Αγίου Μελετίου 91, τηλ 210 8613027

Όροι Χρήσης

Το Venus Spell είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εξειδικευμένων προϊόντων μεταφυσικής και υπηρεσιών με έδρα την Αθήνα. Μπορείτε να επικοινωνείτε σε ώρες καταστήματος στο τηλέφωνο 2108613027 - Φάιζα Κωδωνά. Εναλλακτικά στείλτε email στο .

Για να ολοκληρωθεί η αγορά σας θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε κάποια ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ σας, όπως το όνομά σας, το τηλέφωνό σας, η διεύθυνσή σας κλπ.
Δεσμεύομαι απόλυτα πως με κανένα τρόπο δεν θα αποκαλύψω τα προσωπικά δεδομένα σας και τις αγορές σας.

Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει αφού πραγματοποιηθεί η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μου ή η χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal. Μπορείτε ακόμα να παραλάβετε τα προϊόντα με αντικαταβολή ή από την διεύθυνση Αγίου Μελετίου 91 Αθήνα 11251

Η χρέωση της αποστολής των προϊόντων βαραίνει τον παραλήπτη.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας:

Μπορείτε να ακυρώσετε την εντολή αυτή εντός δύο ημερών από την ημέρα που την πραγματοποιήσατε. Θα πρέπει όμως να επιστρέψετε τα προϊόντα σας, κλειστά όπως τα λάβατε, εφόσον θα σας έλθουν μετά την ακύρωση.

Ο νόμος ορίζει τα στοιχεία της αγοράς σας να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία.

 

Όσο αφορά στην αποστολή παραγγελίας με κούριερ.

Για την Αθήνα αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα, διατηρουμε τον τιμοκατάλογο του κούριερ "Πόρτα - Πόρτα" των ΕΛΤΑ, όπως αυτός είναι εμφανής σε αυτήν την εταιρεία.

Το ίδιο ισχύει για μεταφορές ανά τον κόσμο.

 

Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο email

Σας ευχαριστώ για την επιλογή σας

Φ. Κωδωνά