ΦΥΛΑΧΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

freeShip txt

Για παραγγελίες άνω των 50 €
δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής

Εκτύπωση

Ρίζα Αγγελικής

Κωδικός Προϊόντος: Angelica-root
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Απαραίτητη στα μαγικά έργα!!!
Τιμή
12,40 €
Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 2,40 €
Περιγραφή

Η ρίζα της Αγγελικής ευνοεί ιδιαίτερα τις γυναικείες δημιουργικές ενέργειες, φέρνοντας έμπνευση και βοήθεια νέων ιδεών. Στη μεταφυσική συνδέεται με την κάρτα της Αυτοκράτειρας στον Ταρώ και την δύναμη της Αφροδίτης. Ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς και στην επιρροή του Ήλιου.

Στη μαγεία χρησιμοποιείται για να αποκρούσει το κακό. Αυτό το μαγικό φυτό είναι ισχυρός φύλακας και μπορεί από μόνο του να διώξει τα κακά πνεύματα. Προστατεύει από την αρνητική ενέργεια και προσελκύει τη θετική ενέργεια δημιουργώντας ένα εμπόδιο ενάντια στην αρνητική ενέργεια. Σας κάψιμο σε κάρβουνο διαλύει τις γλωσσοφαγιές σε σχετικά τυπικά. Είναι καλό να ψεκάζετε με ρίζα Αγγελικής την εξωτερική περίμετρο του σπιτιού για την προστασία από κάθε διαβολικό. Μέσα σε μπαχούρ αγάπης τα ενισχύει και φέρνει γρήγορα πίσω μια χαμένη αγάπη.

Μια απλή συνταγή είναι, να το βάλετε σε ζεστό νερό για 10 λεπτά. Στραγγίζετε το νερό και ψεκάζετε με αυτό τις γωνίες σε κάθε δωματίου στο σπίτι σας. Επίσης, να τοποθετήστε τη ρίζα σε μια λινή θήκη και να την κρεμάσετε στην κύρια πόρτα του σπιτιού σας. Αυτό θα κρατήσει το κακό μακριά από το σπίτι και την οικογένειά σας. Ακόμα, βάλτε ρίζα Αγγελικής μαζί με σάνταλο ξύλο σε ίσα μέρη, κάντε τα ένα μείγμα σκόνης και σκορπίστε το στην είσοδο του σπιτιού. Κρατά όλα τα κακά και δόλια άτομα, μακριά σας

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.