ΦΥΛΑΧΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας,

στο κατάστημα , Αγίου Μελετίου 91, τηλ 210 8613027

Άρθρα σχετικά με τα προϊόντα μας

Λίγα λόγια για το κατάστημά μας

Μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, όλα τα υλικά και τα φυλακτά που έρχονται από παλιά τυπικά της Γνώσης, είναι φτιαγμένα με αγάπη και σεβασμό στους Κανόνες. Γνωρίζοντας πως η επιπόλαια χρήση της Γνώσης είναι επικίνδυνη και θα μπορούσε να βλάψει κάποιον, εφαρμόζουμε με απόλυτη αφοσίωση τους Κανόνες στα προϊόντα που σας διαθέτουμε, τα οποία δημιουργούμε με αυστηρές προδιαγραφές, γνωρίζοντας όλα όσα έχουν να κάνουν με την Ανώτερη Πνευματικότητα που εξυπηρετεί τις καθημερινές μας επικλήσεις, βασισμένοι κυρίως στην αραβική παράδοση.
Η Αθάνατη Γνώση όπως πέρασε ανάμεσα στους αιώνες, η αθέατη πλευρά της ζωής, η μαγεία, η αστρολογία και η μαντική, είναι οι κύριοι και βασικοί τομείς αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος venus spell!!!

Η Αραβική παράδοση αναφορικά στα Ερμητικά, πάει πίσω στο χρόνο. Τον 7ο ως τον 9ο αιώνα, οι Ερμητικοί μάγοι και οι μουσουλμάνοι μελετητές του ερμητισμού εργάστηκαν από κοινού για να ενσωματώσουν τα στοιχεία που υπήρχαν και που ήταν κοινά. Το αποτέλεσμα ήταν η επέκταση της παράδοσης πέρα από τα όρια της πίστης και αυτών που εντελώς απόλυτα απαιτούσαν από τα τυπικά οποιουδήποτε δόγματος. Θα πρέπει να τονίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή, πως εκτός από τα Ερμητικά κείμενα, καθοριστικό ρόλο έπαιξε το έργο του Κλαύδιου Πτολεμαίου, ειδικά η Τετράβιβλος και η Αλμαγέστη, καθότι περιέχουν σημειώσεις στα αστρικά φαινόμενα. Έτσι, η Αραβική παράδοση, απόλυτα φυσικά, στον τρέχοντα καιρό μας, κρατά μια μεγάλη ακτινοβολία.
Υπάρχουν δύο ερμητικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που συνδέονται με την αραβική παράδοση, προσιτά σε όλη τη μαγεία, στο χαρακτήρα της δημιουργίας:

Το πρώτο πλεονέκτημα είναι πως για ακολουθήσει κάποιος το δρόμο αυτό, δεν είναι απαραίτητο να είναι μουσουλμάνος. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις περιοχές γνώσης και τους στόχους με ορισμένους περιορισμούς. Δηλαδή, μπορεί να απορρίψει μόνο τις μαγικές επικλήσεις που έχουν θρησκευτική χροιά, χρησιμοποιώντας όλα τα υπόλοιπα.

Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θεολογική χροιά των μαγικών επικλήσεων, αρκεί να αντιπροσωπεύει κάποια θρησκευτική ταύτιση. Και για αυτό δεν είναι απαραίτητο κάποιος να μιλάει αραβικά, γιατί οι εκφωνήσεις μπορούν να είναι γραμμένες σε οικεία μορφή γλώσσας.

Σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα σας διαθέτουμε διάφορα προϊόντα που κατά το πλείστον, θα συνοδεύονται με μικρές ή μεγάλες ωφέλιμες συνταγές (ξόρκια), φυλακτά, βιβλία και διάφορα αντικείμενα για μαγικές εργασίες.

Είμαστε βέβαιοι πως κοντά μας θα βρείτε κάποια λύση στην αναζήτηση μιας ποιοτικής συνεργασίας.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τη φιλία σας. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι το καλύτερο!