ΦΥΛΑΧΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας,

στο κατάστημα , Αγίου Μελετίου 91, τηλ 210 8613027

Άρθρα σχετικά με τα προϊόντα μας

Ισχυρή σφραγίδα του Φα

 

Λίγα λόγια για το φυλαχτό που είναι συνδεδεμένο με τα πουλάκια από ημιπολύτιμους λίθους.

Είναι η σφραγίδα του γράμματος Φα.

Το Φα είναι ηλιακό γράμμα, ισχυρό στη φύση του και χαρακτηρίζει το πρώτο γράμμα της σφραγίδας του Σολομώντα και την ημέρα Κυριακή.

Εδώ είναι μια ειδική μορφή παρουσίασης του αριθμού του γράμματος σε μορφή τετραγώνου. 20 φορές το γράμμα σε επανάληψη περιμετρικά της σφραγίδας, στο σύνολό του θα δώσει το τετράγωνο του Μιμ. Όμως, και εσωτερικά του σχήματος, βρίσκεται ένα μεγάλο μυστικό. Ο κύβος του Ουάου, το 216. Όσοι γνωρίζουν τα μυστικά των αριθμών από τις διδαχές του Πυθαγόρα, ξέρουν πολύ καλά πως ο αριθμός αυτός έχει να κάνει με την ανανέωση της ζωής, τους κύκλους της επαναφοράς, το κάρμα. Ναι, βεβαίως, στους μελετητές της αραβικής μαγείας, είναι επίσης γνωστό, πόσο πολύ έχουν επηρεαστεί όλες οι δοξασίες και τα δόγματα από τον Πυθαγόρα, Αριστοτέλη, Πρόκλο κλπ.

Επίσης, θα διαπιστώνουμε πως ο αριθμός του Φα, βρίσκει εφαρμογή στο ορθογώνιο τρίγωνο, μιας και εμπεριέχει το τετράγωνο του 8-Χα και του 4-Νταλ και αυτοί οι δύο αριθμοί οδηγούν στο ιερό 12.

Ως εκ τούτου, αυτή η ιερή σφραγίδα δίνει κάθε καλό. Απλώνει την ενέργειά της σε όλους τους τομείς της ζωής, δίνοντας προώθηση στις δράσεις, αποκατάσταση στα προβλήματα, βελτίωση στα συναισθήματα. Φέρνει άνοιγμα στις εμποδισμένες καταστάσεις, τονώνει την προσωπικότητα και φορτίζει με καλοτυχία το χώρο που την φιλοξενεί.