ΦΥΛΑΧΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας,

στο κατάστημα , Αγίου Μελετίου 91, τηλ 210 8613027

Άρθρα σχετικά με τα προϊόντα μας

Χρήσιμες οδηγίες

Οδηγίες σχετικά με τις σκόνες, τα λιβάνια ή τα αιθέρια έλαια

Τις σκόνες μπορούμε να τις ραντίσομε γύρω από τα μέρη της εργασίας ή της επιχείρησης για να βελτιώσουν τις πωλήσεις, ή να τις διασκορπίσομε στις κρεβατοκάμαρες για να ανάψουν το σπινθήρα της αγάπης ή να τις ψεκάσομε πάνω στους ανθρώπους για να τους ευλογήσουν ή να τους προστατεύσουν.

Οι σκόνες είναι λεπτά αλεσμένα ξηρά χορτάρια ή μίγματα χορταριών ή ρητίνες ή έλαια που προστίθενται σε μια βάση πούδρας της σκόνης.

Άρα μας χρειάζεται ένας μύλος του καφέ που θα είναι χρήσιμος στο άλεσμα των χορταρικών για να τα κάνει λεπτή σκόνη, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ένα γουδί. Πρέπει να γίνουν ένα πολύ λεπτό μίγμα χωρίς μεγάλα κομμάτια μέσα. Οποιαδήποτε συνταγή που έχει αιθέριο έλαιο μπορεί να γίνει σε μια σκόνη με την προσθήκη μικρής ποσότητας ελαίου στην πούδρα-σκόνη. Τα περισσότερα μίγματα στα μαγικά σακουλάκια μπορούν να γίνουν με σκόνες πολύ λεπτά αλεσμένες.

Παραγωγή θυμιάματος και ελαίου

Η παραγωγή θυμιάματος ή ελαίου, είναι ένας στοχαστικός και ευχάριστος τρόπος να ασκηθεί η δημιουργικότητά μας και οι γνώσεις μας πάνω στις αστρολογικές ιδιότητες κάθε υλικού. Είναι σχετικά απλό και ευχάριστο γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσομε μέσα από τους γήινους αρωματικούς θησαυρούς και να συνδεθούμε έτσι με τη Φύση.
Δημιουργήστε τις συνταγές που χαιρετούν την ανατολή του Ήλιου με ένα καθαρό και ενδυναμωμένο άρωμα, ενισχύστε τη δραστηριότητα του ονείρου, χαλαρώστε από την υπερένταση και το άγχος, κάνετε μίγμα που διευκολύνει τα προβλήματα της ημέρας ή συνδυάστε ένα θερμό, γλυκό, ελκυστικό μίγμα για να υποκινείσετε τον αισθησιασμό σας για ένα βράδυ μυστηρίου.

Για αρχή σας προτείνουμε:
Ενισχύστε τη θέση σας στη φύση με ένα μίγμα από λιβανωτό, μαστίχα, στύρακα, σάνδαλο, κασσία, ιουνίπερο και λεμονόχορτο για να μπορέσεις να «ανεβείς» προς τους ουρανούς.