ΦΥΛΑΧΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας,

στο κατάστημα , Αγίου Μελετίου 91, τηλ 210 8613027

Άρθρα σχετικά με τα προϊόντα μας

Σχετικά με το Ταουίζ του μεγάλου Σίχ Αμπντάλλα

Πληροφορίες σχετικά με το Ταουίζ του μεγάλου Σίχ Αμπντάλλα


Ρώτησαν τον προφήτη (ασ), "συνήθως χρησιμοποιούσαμε Ρουκίγια πριν από το Ισλάμ. Είναι σωστό να κάνουμε το ίδιο;" Αυτός είπε, "Ναι."

Η σημασία της Ρουκίγια είναι περίπλοκη και συχνά παρουσιάζεται με διαφορετικά ονόματα.

Εκείνο που είναι απαραίτητο στην αυθεντική Ρουκίγια είναι η εμφανής παρουσίαση τμημάτων της Χαντίθ. Αυτό άλλωστε είπε και σαν αποδεκτό ο προφήτης (ασ)

Υπάρχουν πολλές καταγραμμένες περιπτώσεις όπου

η χρήση της Χαντίθ, από σοφούς Σούφι, έφερε θαυματουργά αποτελέσματα. Υπάρχει μια φυλή που είχε ένα πολύ άρρωστο άτομο και ήταν ο επικεφαλής της φυλής. Ρωτούσαν καθέναν αν είχε τίποτα που να θεραπεύσει τον ασθενή; Τελικά κάποιος είπε για τη Σούρα Αλφάτεχα και για τη Χαντίθ και με τέτοιο τρόπο ο αρχηγός έγινε καλά.

Έτσι, από την ευχαρίστησή της όλη η φυλή έδωσε δώρα, όπως πρόβατα, γίδες κι άλλα. Είναι αποδεκτό λέει η παράδοση να γίνεται έτσι. Η Ρουκίγια έχει καταγραφεί από τον Ιμάμ Γκαζαλί, και μάλιστα μερικές από τις καταγραφές του έχουν συχνά σύμβολα, κύκλους, σχήματα και μαγικά γράμματα

Για αυτό το συγκεκριμένο φυλακτό της Αλαουλίγια έχει γίνει πολύ λόγος για την μεγάλη δύναμή του. Ο μεγάλος Σίχ Αμπντάλλα που έζησε 25 χρόνια στα βουνά της Δαμασκού, δέχθηκε πολλούς δυστυχισμένους ανθρώπους και καθένας είχε ένα παράπονο, όπως "έχουμε αυτό το πρόβλημα", "έχω το πρόβλημα με τη σύζυγό μου," "έχω αυτό το πρόβλημα με το παιδί μας," και τα λοιπά

Έτσι, κάτω από την ιερή διαταγή του προφήτη (ασ), ο μεγάλος Σίχ Αμπντάλλα ζήτησε μια συμβουλή πηγαίνοντας για ύπνο. Όταν ξύπνησε και φυσικά ήταν σε ένα όραμα, το χέρι του έγραφε σε έναν κύκλο και αυτό που έγραψε είναι η ρουκίγια που χρησιμοποιούμε σε αυτό το ταουίζ. Αυτή η ρουκίγια είναι για προστασία από όλα τα πλήγματα όλων των ειδών της μαγείας, των τζιν και των πνευμάτων και από κάθε ζημία που αυτά προκαλούν.

Έτσι αφότου το έγραψε, το δίδαξε για 50 έτη στους πιστούς του και στη σύζυγό του. Και είπε σε αυτούς με ποιό τρόπο να το γράψουν με το χέρι και με τι μελάνι. Στους μετέπειτα χρόνους ρωτήσαμε το Δάσκαλο Σίχ Ναζίμ, πως είναι δύσκολο να γραφτούν τόσα πολλά αντίγραφα με το χέρι, έτσι έδωσε την άδεια να τα τυπώσουμε όπως κατάλληλα πρέπει να γραφτούν. Έτσι το ταουίζ είναι τυπωμένο με όλους τους κανόνες που δίδαξε ο μεγάλος Σίχ Αμπντάλλα.