ΦΥΛΑΧΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας,

στο κατάστημα , Αγίου Μελετίου 91, τηλ 210 8613027

Άρθρα σχετικά με τα προϊόντα μας

Το κόμμυ Αίμα του Δράκου

Draco DaemonoropsΕίναι μια κόκκινη ρητίνη από τους καρπούς του δένδρου του φοινικού ινδικού κάλαμου. Ανήκει στον πλανήτη Άρη και στο στοιχείο της φωτιάς. Επιδρά στα ζώδια Κριός, Σκορπιό και Τοξότης.

Το κόμμυ Αίμα του Δράκου (Draco Daemonorops) είναι μια κόκκινη πολύτιμη ρητίνη που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην θεραπευτική, όσο και στην μαγεία. Είναι μια φωτεινή κόκκινη έκκριση ρητίνης που προέρχεται από τα φρούτα και τους μίσχους του δένδρου.

 Χρησιμοποιείται σε όλες τις εργασίες μαγείας.

Έχοντας πολλές μυστικές και πνευματικές ιδιότητες, εφαρμόζει αρμονικά στο διαλογισμό, στο λύσιμο μαγείας, στο καθάρισμα χώρου. Ακόμα, λόγω της αριανής φύσης, ταιριάζει άψογα σε κάθε εργασία που στοχεύει στο άνοιγμα της τύχης, την επιτυχία, την αγάπη, τον έρωτα και την προστασία από την αρνητικότητα.

Ένα κλασσικό μείγμα καθαρισμού χώρου από κάθε αρνητικότητα, είναι να βάλετε σε ίσα μέρη Αίμα του Δράκου και φασκομηλιά και να δουλέψετε με αυτό το θυμίαμα.

Επίσης, μια απλή πρακτική καθαρισμού είναι να διαλύσετε ένα κομμάτι στο λουτρό και έτσι μπορείτε να κάνετε έναν ισχυρό καθαρισμό.

Κρατήστε επίσης, ένα κομμάτι κάτω από το κρεβάτι σας για να θεραπεύσετε τα ερωτικά προβλήματα.

Μεταφέροντας μαζί σας ένα κομμάτι, φέρνει καλή τύχη.

Ένα κομμάτι από Αίμα Δράκου που προστίθεται σε διάφορα λιβάνια, αυξάνει τη δύναμή τους.

Το Αίμα του Δράκου χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή της μαγικής μελάνης «Αίμα του Δράκου».

Draco Daemonorops

 

Αυτό το εξωτικό δέντρο φυτρώνει στις Κανάριες νήσους, στη Μαδέρα, στο νησί Σοκόρτα της Υεμένης, στο Μαρόκο, στον Άτλαντα του Λιβάνου.

Draco Daemonorops

Η παράδοση λέει πως αυτό το δέντρο συσχετίζεται με τον Λάδωνα, το δράκο με τα εκατό κεφάλια, που φύλαγε τα "Χρυσά Μήλα των Εσπερίδων" στο δένδρο της ζωής, μαζί με τις Εσπερίδες. Όταν η Ήρα παντρεύτηκε, η Γαία της έδωσε τρία χρυσά μήλα. Η Ήρα τα έβαλε στον κήπο των Εσπερίδων και το Λάδωνα να τα φυλάει. το αίμα που αναπήδησε, δημιούργησε αυτά τα δέντρα. Η Ήρα για να ανταμείψει το δράκο τον τοποθέτησε μεταξύ των αστερισμών δεδομένου και είναι ο αστερισμός Δράκων, που τυλίγεται γύρω από το Βόρειο Πόλο, όπως ο Λάδων ήταν τυλιγμένος γύρω από τα δέντρα στον κήπο. Ένας από τους αστέρες του, ο Θουμπάν ήταν ο Πολικός Αστέρας περίπου το 2700πΧ.

 

Draco Daemonorops