ΦΥΛΑΧΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας,

στο κατάστημα , Αγίου Μελετίου 91, τηλ 210 8613027

Φυλαχτά Χάμσα - Khamsa taweez

 Το χέρι της Φάττιμα (اليد فاطمة) ή Χάμσα (خمسة تعويذ)
Στο ιερό θεϊκό σύμβολο της Χάμσα, περιγράφεται ιστορικά, μια μεγάλη περιοχή στην Ανατολία (Μέση Ανατολή ή Μικρά Ασία). Θεωρείται σαν σύμβολο της Αγιότητάς Του, σαν θεραπευτικό και θαυματουργό. Λέγεται πως ο κομιστής προστατεύεται από ζημιές, αόρατους κινδύνους και εξουδετερώνει τις αρνητικές ενέργειες του φθόνου και τις δυνάμεις του κακού.

Περισσότερα: Φυλαχτά Χάμσα - Khamsa taweez

Παράδειγμα αριθμολογίας

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο με τυχαίο όνομα για να δείτε ενδεικτικά μια αριθμολογική ανάλυση από το πρόγραμμα "Ark" - Αριθμολογία

Ηλίας Νικολάου

Σχετικά με το Ταουίζ του μεγάλου Σίχ Αμπντάλλα

Πληροφορίες σχετικά με το Ταουίζ του μεγάλου Σίχ Αμπντάλλα


Ρώτησαν τον προφήτη (ασ), "συνήθως χρησιμοποιούσαμε Ρουκίγια πριν από το Ισλάμ. Είναι σωστό να κάνουμε το ίδιο;" Αυτός είπε, "Ναι."

Η σημασία της Ρουκίγια είναι περίπλοκη και συχνά παρουσιάζεται με διαφορετικά ονόματα.

Εκείνο που είναι απαραίτητο στην αυθεντική Ρουκίγια είναι η εμφανής παρουσίαση τμημάτων της Χαντίθ. Αυτό άλλωστε είπε και σαν αποδεκτό ο προφήτης (ασ)

Υπάρχουν πολλές καταγραμμένες περιπτώσεις όπου

Περισσότερα: Σχετικά με το Ταουίζ του μεγάλου Σίχ Αμπντάλλα

Ελληνικοί Μαγικοί Πάπυροι - Θυμιάματα

Ένα σεληνιακό θυμίαμα

Είναι για κάθε μαγική λειτουργία που στοχεύει σε ευεργετικές πράξεις.
Πάρε σε ίσα μέρη σε γραμμάτια:
Στύραξ, σμύρνα, φασκομηλιά, λίβανο και καρπούς φρούτων.
Κάνε μια καλή μείξη στα υλικά και άσε τα σε σκιερό μέρος να στεγνώσουν. Κόψε μικρά κομματάκια και έχεις έτοιμο το θυμίαμα.

Μαγικό μελάνι Ρούχεϊ

Στην αραβική, τουρκική, περσική, ινδική και αιγυπτιακή μαγεία είναι επιβεβλημένο να γράφουμε τα φυλακτά και διάφορα ξόρκια με ειδικά μελάνια.

Ένα από αυτά είναι το μελάνι ρούχεϊ. Αυτό το μελάνι κατασκευάζουμε από γνήσια, αυθεντικά υλικά κρατώντας τους κανόνες της παρασκευής του, όπως ακριβώς ορίζει η ανατολική Τέχνη.

Τα υλικά του δεν δημιουργούν καμία παρενέργεια στον οργανισμό, ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ερωτικών φίλτρων.

Είναι αυτό το μελάνι για το οποίο η παράδοση λέει, πως αν γράψεις κάτι σε ένα χαρτί, μετά διπλώσεις το χαρτί και το δώσεις σε κάποιον να το κρατήσει, αυτό θα νοιώσει συναισθήματα αγάπης και κατανόησης.

Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Το κόμμυ Αίμα του Δράκου

Draco DaemonoropsΕίναι μια κόκκινη ρητίνη από τους καρπούς του δένδρου του φοινικού ινδικού κάλαμου. Ανήκει στον πλανήτη Άρη και στο στοιχείο της φωτιάς. Επιδρά στα ζώδια Κριός, Σκορπιό και Τοξότης.

Το κόμμυ Αίμα του Δράκου (Draco Daemonorops) είναι μια κόκκινη πολύτιμη ρητίνη που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην θεραπευτική, όσο και στην μαγεία. Είναι μια φωτεινή κόκκινη έκκριση ρητίνης που προέρχεται από τα φρούτα και τους μίσχους του δένδρου.

Περισσότερα: Το κόμμυ Αίμα του Δράκου

Λίγα λόγια για τους λίθους

Αχάτης

Δίνει δύναμη, κουράγιο, αγάπη, προστασία, ευτυχία. Βοηθά στην θεραπεία. Σε συνδυασμούς με κατάλληλους λίθους φέρνει ευημερία και γονιμότητα. Όλα τα είδη του αχάτη λειτουργούν εξισορροπητικά, αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και τη συνείδηση.

Ο πλανήτης που δεσπόζει του λίθου

Περισσότερα: Λίγα λόγια για τους λίθους